Over Paint & Stuc

Voor en door de decoratiesector

We zijn ervan overtuigd dat er meer dan ooit nood is aan onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie voor schilders, decorateurs en professionals in de interieursector. Paint & Stuc is er voor mensen die mee willen zijn met de sector en méér willen weten. Voor professionals die snel en juist geïnformeerd willen worden over hun beroep en de branche waarin zij actief zijn.

Onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie

Paint & Stuc werd in 2004 gelanceerd om de wereld van schilders, decorateurs, stukadoors en gevelbezetters in België onder de aandacht te brengen. Vandaag is Paint & Stuc de meest geraadpleegde onafhankelijke nieuwsbron voor de schilders- & decoratiebranche in België.

Al 18 jaar slaagt ons toegewijd journalistenteam erin om onze lezers (schilders, stukadoors, gevelbezetters, decoratiespeciaalzaken) te verbinden door hen op een transparante, objectieve en correcte manier te:

  • informeren met sectornieuws en relevante productinformatie;
  • helpen aan de hand van technische vakkennis;
  • verrassen met diepgravende interviews;
  • inspireren met fraaie projecten

Kwalitatieve informatie, zowel in print als online

Paint & Stuc levert kwalitatieve content, zowel in print als online. Het Paint & Stuc magazine verschijnt 4x per jaar in 2 talen (NL en FR) op een oplage van 6.500 exemplaren via gerichte distributie in België.

Wil je ons ideeën sturen, adverteren of meer weten, contacteer ons via info@paint-stuc.be of bel +32 50 250 170